Wist je dat er in Chinatown Antwerpen ook een Chinese tempel is? Wij, Joe en Wendy, leiden je op drie zaterdagen in januari en februari 2020 rond in de Chinese buurt en nemen je mee naar de tempel.

De rondleidingen waren snel uitverkocht. We bekijken of we extra data kunnen toevoegen. Stuur ons een mailtje om als eerste op de hoogte gehouden te worden van nieuwe rondleidingen.

We laten je de expo zien en nemen je daarna mee op een gegidste wandeling door Chinatown en bezoeken de verborgen Chinese tempel. Stap ook binnen bij de bakker, de Kung Fu school waar de leeuwendans beoefend wordt, de acupuncturist, de supermarkt,…

Tot dan!

Dim Sum menu in Chinatown

We kijken er naar uit om jullie deze zaterdag rond te leiden in Chinatown Antwerpen! We sluiten af rond 12 uur ‘s middags. Het perfecte moment om een snelle, lichte lunch mee te pikken in Chinatown. Wij stellen een typisch Dim Sum menu uit Hong Kong voor.

Wil je graag een rondleiding boeken voor een teambuilding of een uitstapje onder vrienden of familie? Mail ons op info@legendsofliondance.com.

Praktisch

Datum: 11 januari, 18 januari en 1 februari 2020 (volzet)

Deelname: 15 euro

Sessies: 10.00 – 12.00 uur / 13.30 uur – 15.30 uur

Locatie: bibliotheek Permeke en Chinatown Antwerpen

Koop je ticket

Schrijf je in voor de gegidste rondleiding in Chinatown via de website van Permeke en koop je ticket voor:

11 januari om 13u30 (volzet)

18 januari om 10u00 (volzet)

1 februari om 13u30 (volzet)