Een geweldig yoga avontuur voor kinderen. De helden van het verhaal zijn de 12 Chinese dierentekens.

Stap je mee in de teletijdmachine op bezoek bij de Chinese keizer? Hij is jarig vandaag en blaast net al zijn kaarsjes op zijn verjaardagstaart uit. Hij vertelt ons zijn diepste wens: een zwemwedstrijd houden voor de dieren. De eerste twaalf dieren die het snelst de rivier over geraken zullen de winnaars zijn. Zij krijgen dan een Chinees jaar naar hen vernoemd.

In dit knotsgekke avontuur met yoga, ademhaling, mindfulness en ontspanning, leren de kinderen alle dieren van de Chinese dierenriem kennen. Na afloop kunnen ze het verhaal verwerken door te tekenen en te kleuren.

Voor wie? De workshop is gericht op kinderen van de derde kleuterklas t.e.m. het tweede leerjaar. Valt jouw kind buiten deze richtlijn, dan is hij/zij zeker welkom. We laten het aan de ouders over om dit correct in te schatten.

Duur? Deze workshop duurt een uur en is niet toegankelijk voor ouders.

Tip! Laat je kind op voorhand weten welk Chinees dier hij/zij is. Je kan het opzoeken in deze tabel:

Wat meenemen? Het is niet nodig om een yogamat te voorzien. De kids yoga gebeurt op blote voeten. Een flesje water meegeven mag wel.

De workshop Kids Yoga wordt begeleid door Isis Mulleman van Mano Yoga & Massage. Ze is een gediplomeerde kinderyoga- en mindfulnesstrainer met jarenlange ervaring.

Praktisch

Datum: zondag 06 februari 2022

Sessie: 11 – 12 uur

Deelname: 3/10/12 euro

Locatie: auditorium, bibliotheek Permeke